Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2016-12-08 17:53:19
Serdecznie dziękujemy za organizację naszego wesela! Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, elegancja, pyszne jedzenie, kompleksowość, duże zaangażowanie, kreatywność, otwartość, najwyższa jakość to cechy wyróżniające Szafrantu! Wesele zorganizowane z dbałością o każdy detal! Sylwia i Paweł 07.08.2016
podpisano:

umieszczone: 2016-08-22 22:18:00
Zaczynając od sali, organizowaliśmy wesele na 50 osób i na pierwszy rzut oka, sala wydawała nam się zdecydowanie za duża, natomiast po ułożeniu stołów okazała się idealna i na dodatek bardzo funkcjonalna. Wystrój lokalu jest bardzo nowoczesny, a jednocześnie elegancki nawet przy użyciu podświetlenia LED. Zapewne będziemy się powtarzać, ale wcześniejsze opinie na temat tego lokalu były w 100% zgodne z prawdą. Jedzenie było rewelacyjne, a porcje duże (nikt nie chodził głodny), zimna płyta w formie bufetu była świetnym rozwiązaniem, obsługa restauracji była bardzo miła i profesjonalna, a właściciele byli nadzwyczaj pomocni w trakcie organizacji oraz przebiegu wesela. Nasi goście byli zachwyceni lokalem i póki co nie otrzymaliśmy żadnych zażaleń :) Zdecydowanie polecamy „Szafrantu” każdej parze planującej swoje wesele w okolicach Krakowa. A dojazd z samego centrum jest naprawdę bardzo szybki i bezproblemowy. 05.08.2016 Tomek i Agnieszka
podpisano:

umieszczone: 2016-04-03 09:54:34
Dziękujemy Pani Iwonie oraz wszystkim pracownikom, którzy przyczynili się do przygotowania i obsługi naszego przyjęcia weselnego. Wszystko było perfekcyjnie przygotowane, lokal prezentował się pięknie a jedzenie było pyszne! Pozostają nam i naszym gościom bardzo dobre wspomnienia a Państwu życzymy dalszych sukcesów w nadchodzącym sezonie. Pozdrawiamy i dziękujemy Agnieszka i Krystian
podpisano: Agnieszka i Krystian

umieszczone: 2015-11-19 22:01:47
Witam wszystkich, muszę zacząć od przeprosin,że zabrałam się za napisanie tak długo po ślubie 10.04.2015 :)Pani Iwonko !!!!! Naprawdę wszystko było super przygotowane, jedzonko pyszne, ciasta palce lizać,a obsługa miła i wyrozumiała (niestety mieliśmy aferkę weselną).Z całego serca polecam ten lokal i życzę całej załodze powodzenia oraz jeszcze raz dziękuje bardzo za udane przyjecie!!!! Było pysznie!!!!!! Pozdrawiamy Justyna i Grzegorz Sochaccy
podpisano:

umieszczone: 2015-06-19 10:08:45
Nasze przyjęcie weselne odbyło się 14.06.2015. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, dopracowane do perfekcji szczegóły, wspaniałe jedzenie, profesjonalna obsługa utwierdziły nas w przekonanaiu ze dokonaliśmy właściwego wyboru. Szczególne podziękowania dla Pani Iwony, która swoim spokojem i zaangażowaniem działa jak kojący balsam. Polecamy z całego serca! Paulina & Mirek
podpisano:

umieszczone: 2015-05-28 11:55:31
Serdecznie polecamy organizacje wesela w Szafrantu! Wspaniali wlasciciele, jedzenie przepyszne, wystroj sali bardzo elegancki. Obsluga na najwyzszym poziomie, przesympatyczne kelnerki. Nasi goscie i My oczywiscie :)bylismy zachwyceni. Nie mamy absolutnie zadnych zastrzezen. Wszystko bylo doskonale! Jeszcze raz bardzo dziekujemy za wszystko!
podpisano: Magda&Michal wesele 22/05/15

umieszczone: 2014-12-26 11:11:06
Witam serdecznie....no coz zablysnac na tym forum jest ciezko, bo chyba juz wszystko zostalo powiedziane/napisane....prawda jest tylko jedna, SZAFRANTU na czele z ich wlascicielami, obsluga jak i kucharzami, to jedyne miejsce na wesele jakie moglabym polecic....juz od pierwszej rozmowy telefonicznej rok przed weselem czulam ze moj najwazniejszy dzien jest w "najlepszych" rekach, tyczy sie to obojga Panstwa Zalesnych, ich indywidualne podejscie, profesjonalizm w najdrobniejszym szczegole, doradztwo i czas, ktory zawsze dla nas mieli, nie spotkalam nigdy wczesniej w moim 30-letnim zyciu. Polecam rowniez wszystkie opcje dodatkowe, jak fotobudka (super atrakcja dla dzieci jak i dla doroslych, po wszystkim dostaje sie ksiege gosci z wklejonymi zdjeciami i CD ze wszystkim co goscie sfotografowali, CUDOWNE), stol (w naszym wypadku wloski...mniam...Italia w kazdym szczegole), bar (do tej pory goscie wspominaja "malinowa rozkosz" :P tam rowniez krecila sie druga czesc imprezy, barman-pelen profesjonalizm, mimo pozniej godziny nadal usmiechniety, pomocny, serdeczny!!!! pozdrownienia od druhny-Lili :) warto jeszcze wspomniec o niebywalych zdolnosciach florystycznych pani Iwonki, stoly przez nia ustrojone wygladaly bajkowo, wraz ze swiatlami ledowymi powstala piekna zimowa sceneria, widok nie do zapomnienia. Jeszcze raz DZIEKUJEMY PANSTWU za ten wspanialy dzien, lepiej zrobic tego nie mozna bylo!!!! Beata i Michal (mikolajkowy slub: 06.12.2014)
podpisano:

umieszczone: 2014-12-23 23:50:07
Witam, jeśli ktoś ma wątpliwości czy zrobic wesele w Restauracji Szafrantu to proszę przeczytać moja opinie. Nasze wesele odbyło sie 20 wrzesnia 2014, było to wesele z wieloma gośćmi z zagranicy. To pierwszy plus dla właścicieli za pomoc w całym doradzaniu/organizacji ponieważ nie mieszkamy juz w Krakowie wiec większość odbyła sie droga mailową. Piękna sala, elegancka i ciepła, tego szukaliśmy. Dekoracje w fiolecie i podnajete od Szafrantu lampy LED zrobiły wrażenie. Mamy 2 małych dzieci i bardzo martwilam sie o głośność muzyki w pokojach gościnnych - jest dobre wyciszenie i nie było problemu z naszymi i gosci dzieciaczkami. Jedzenie - piękna prezentacja, duże porcje i wiadomo każdy lubi rożne rzeczy (na tyle ile byliśmy w stanie zjeść to bardzo dobre) poza tym goście zdali relacje. Zupa brokułowa z pianka zrobiła furorę. Obsługa na prawdę bardzo dobra, bardzo im dziękuje za tak dobra organizacje i obsługę gosci. Szczególnie dziękuje Pani Iwonie za cała pomoc. Na weselu zagrał zespół Restauracja Band a to juz w ogóle był strzał w dziesiątkę. Polecam bardzo, grali na prawdę dobrze i goście sie po prostu bawili. Cóż udany dzien chętnie byśmy powtórzyli :)a szczególnie Pan Młody bo go trochę ominęło :P
podpisano: Dominika&Darren

umieszczone: 2014-12-11 12:45:08
Zacznę od tego że restauracja "Szafrantu" spełniła nasze oczekiwania w 100%. Miejsce przepiękne, eleganckie. Jedzenie pyszne i duże porcje. Wspaniałe kompozycje kwiatowe. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Musze nadmienić, że sympatyczni właściciele pomogli nam wszystko dograć tak jak się należy i wszystko wyszło na prawdę profesjonalne. Służyli nam radą w każdej kwestii. Bardzo Państwu za to dziękujemy. Mogłabym jeszcze długo pisać o pozytywach a potwierdzeniem na to co piszę są opinie gości, którzy chwalili dosłownie wszystko oraz znajomi, którzy wybierają na ten wyjątkowy dzień właśnie to miejsce. Nigdy nie spotkałam się z negatywnymi komentarzami dotyczącymi "Szafrantu". Gratuluje profesjonalizmu i serca, które wkładacie w to, żeby wesele była na prawdę udane i na długo zostało w pamięci! Pozdrawiamy!
podpisano: Dagmara i Mateusz

umieszczone: 2014-09-26 11:22:48
Pragniemy podziękować za wspaniałe przyjęcie!! Brakuje nam nawet słów, które są w stanie opisać to co się wydarzyło i w jak niezwykły sposób Państwo spełnili nasze marzenia i oczekiwania co do tego dnia. Jedzenie było przepyszne, w tak ogromnych ilościach - nie do przejedzenia. Dekoracje sali po prostu nas zachwyciły. A sprawność i serdeczność okazywana nam przez obsługę tego dnia potęgowała uczucie dopieszczenia. Profesjonalizm w każdym calu. Nasi goście wprost nie mogli wyjść z podziwu i do tej pory odbieramy miłe słowa, a od ślubu i wesela minął już ponad miesiąc. Dziękujemy, że w tym ważnym dniu nie musieliśmy się niczym martwic !!!!
podpisano: Anna i Przemysław 23.08.2014r.

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2017
design:. Aklo WEB