Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2014-09-06 10:44:09
Nasze wesele odbyło się 19 lipca. Sala Szafrantu oczarowała nas od pierwszego wejrzenia, pięknie udekorowane stoły i dopracowany każdy detal. Nasi goście byli pod wrażeniem jej elegancji a zarazem ciepłej atmosfery. Współpraca z właścicielami była bardzo dobra, zarówno w czasie organizacji jak i samego przyjęcia weselnego. Ich podejście było bardzo profesjonalne. Warto wspomnieć, że właściciel był obecny całą noc na weselu. Bardzo polecamy fotobudkę, wszyscy goście mieli świetną zabawę przy robieniu zdjęć a wybór rekwizytów był ogromny. Jedzenie było bardzo smaczne, różnorodne i w odpowiednich ilościach. Kelnerzy cały czas dbali o porządek na stołach i troszczyli się o to by nikomu niczego nie brakowało. Pracowali z uśmiechem i radością. Z całego serca polecamy organizację wesela w Szafrantu!!! Gosia i Piotrek
podpisano:

umieszczone: 2014-09-02 14:56:06
Wszystkim, którzy jeszcze zastanawiają się nad organizacją swojego przyjęcia weselnego w restauraji Szafrantu , z ręką na sercu polecamy w 100 % !!!!! Nasze wesele odbyło się 2 sierpnia 2014 roku. Wszystko tam jest perfekcyjne !!!! Goście do dziś wspominają przepyszne posiłki po których nikt napewno głodny nie wyszedł , dopracowane w najmniejszym szczególe, wszystko na czas, wszystko pięknie podane, przepiękne dekoracje.. Panie kelnerki, cudowne, uśmiechnięte, pomocne do samego końca :) Dzięki Pani Iwonie czuliśmy się spokojnie o przebieg naszego wesela , życzliwa , chętna do pomocy na każdym kroku, cudowni ludzie :) Gdybyśmy mogli jeszcze raz powtorzyć nasze weslele , nie zamienilibyśmy tego miejsca na żadne inne !!! Z całego serca chcemy podziękować Pani Iwonie i Panu Tomaszowi oraz całej ekipie za wszelką pomoc oraz zorganizowanie najpiękniejszego wesela o jakim tylko mogliśmy zamarzyć !!!
podpisano: Ola i Daniel

umieszczone: 2014-08-13 08:40:30
Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele! Szczerze wszystkim polecamy Wasz lokal :) Pełen profesjonalizm :) Gratulujemy stworzenia takiego miejsca! Pozdrawiamy, Ela i Krzysiek :)
podpisano:

umieszczone: 2014-06-20 20:29:11
Mielismy Wesele wczoraj tj 19.06.2014. Pelen profesjonalizm, obsluga perfekcyjna, niczym sie nie musielismy martwic, wlasciciele a szczegolnie Pani Iwona cudowna Kobieta, dzieki ktorej ten dzien byl perfekcyjny. Sala pieknie ustrojona, dekoracje kwiatowe piekne, posilki przepyszne, pieknie podane. Ceny konkurencyjne, wystroj cieply, sala piekna, przestronna, czysta. Po prostu rewelacja!!!! Najpiekniejszy dzien w Naszym Zyciu a to wszystko dzieki wlascicielom Szafrantu, oraz wspanialej obsludze, ktora zachowala pelen profesjonalizm,i w najwazniejszych dla nas chwilach wykazala sie zaangazowaniem w 150%!! Ten dzien byl napiekniejszym dniem w Naszym Zyciu!! Wszystko bylo perfekcyjne!! Dziekujemy!!!
podpisano: Natalia i Slawek

umieszczone: 2014-04-13 21:48:11
Restauracja "Szafrantu" była naszym wymarzonym miejscem na wesele. Ciepły i przytulny wystrój sprawił, że od pierwszych chwil czuliśmy się jak w spokojnej przystani. A Pani Iwona nadaje temu miejscu profesjonalizmu i perfekcji. Nie mieliśmy wątpliwości, że absolutnie wszystko przebiegnie zgodnie z planem. Rzeczywistość przeszła nasz najśmielsze oczekiwania. Jedzenie to raj dla podniebienia, wystrój i dekoracja sali jak od mistrza florysty, obsługa pełen profesjonalizm. Wesele dzięki załodze "Szafrantu" było w każdym calu idealne. Dziękujemy za całe zaangażowanie, za nieocenioną pomoc w ciągu roku przygotowań oraz za cudowną noc !! Jakub i Paulina 30.11.2013 r.
podpisano:

umieszczone: 2014-03-27 12:14:18
Serdecznie polecamy organizację wesela w restauracji Szafrantu! Wspaniali właściciele, zawsze służący pomocą, świetna obsługa, pyszne jedzenie i rewelacyjna atmosfera sprawiły, że nasze przyjęcie było doskonałe! Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)
podpisano: Ania i Sebastian

umieszczone: 2014-03-17 20:38:42
W 100% polecam Szafrantu jako restauracje na przyjęcie weselne. Eleganckie i gustowne wnętrze, pyszne i pięknie podane posiłki w połączeniu z profesjonalną i pogodną obsługą sprawiają że ten wieczór do dziś wspominamy nie tylko my ale również nasi goście. Całej obsłudze a w szczególności Właścicielom bardzo dziękujemy za pomoc w organizacji. Ewa i Tomek
podpisano:

umieszczone: 2014-02-24 18:45:08
Nasze wesele odbyło się 19-20.10.2013 r. Wybór lokalu był strzałem w dziesiątkę! :) Pani Iwona pomogła dosłownie we wszystkim, w wyborze menu, wystroju lokalu itd. obsługa bardzo dobra. Jedzenie przepyszne, nasi goście weselnie nie mogli się nachwalić :)Co tu dużo mówić, polecamy wszystkim Restaurację Szafrantu:) Wahacie się nad wyborem? Jesteśmy przekonani że nie będziecie żałować :) Dziękujemy bardzo :) Sylwia & Tomasz Szal
podpisano:

umieszczone: 2014-02-20 13:36:58
Idealne miejsce na idealne wesele. Sala - elegancka, stoły - pięknie nakryte, jedzenie - pyszne i ogromne porcje, obsługa - uśmiechnięta, grzeczna i pomocna, właściciele - spełniają każdą prośbę pary młodej, a przy tym są otwarci na nowe propozycje. Polecam każdej parze Restaurację Szafrantu na organizację swojego Wesela. My jesteśmy zadowoleni w 100%! To był zdecydowanie najlepszy wybór.
podpisano: Justyna i Mateusz

umieszczone: 2014-02-13 18:21:05
Polecamy wszystkim Restaurację "Szafrantu". Pełen profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu: doświadczeni właściciele, którzy wiedzą co robią, pyszne jedzenie, przemiłe kelnerki uśmiechnięte do samego rana. Wszystko dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy:)
podpisano: Justyna i Łukasz

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB