Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2014-02-09 19:20:12
Napisze krótko... 10/10 Rewelacyjna ekipa, rewelacyjny management, rewelacyjne jedzenie i atmosfera, świetna akustyka sali. Polecamy serdecznie :)
podpisano: Joanna i Dawid

umieszczone: 2014-02-09 11:33:51
Witam wszystkie pary zainteresowane opinią o "Szafrantu" w Niepołomicach.W dniu 1.02.2014 odbyła się nasza uroczystość weselna. Jest to piękny,przytulny i jednocześnie nowoczesny lokal idealnie pasujący do tego typu uroczystości. Właściciele są niezwykle serdeczni i otwarci na wszystkie pomysły,służą pomocą i dobrą radą, bardzo profesjonalnie wraz ze swoją "ekipą" organizują wesela.Kelnerzy i kelnerki uczynni,uśmiechnięci i uprzejmi.Jedzenie jest bardzo dobre,pięknie podane i jest go naprawdę bardzo dużo-nikt na pewno nie wyjdzie z przyjęcia głodny!!!Serdecznie dziękujemy Pani Iwonce,Panu Tomaszowi i ich ekipie za zorganizowanie wspaniałego wesela. Gorąco polecamy, każdej parze, która myśli o organizacji wesela w"Szafrantu", bo warto pod każdym względem.Pozdrawiamy
podpisano: Monika i Piotr

umieszczone: 2014-02-08 21:30:51
Wesele w Szafrantu to gwarantowany profesjonalizm, pyszne jedzenie, miła i sprawna obsługa i niesamowity kontakt z właścicielami a w szczególności właścicielką, która dopilnuje każdego szczegółu! A u Nas trochę ich było ;) Jeszcze raz z miłą chęcią wybralibyśmy właśnie to miejsce, aby spędzić najważniejszy a zarazem najpiękniejszy dzień w naszym życiu :) Nasze wesele odbyło się 5 października 2013 roku, także już chwilkę temu ;) ale emocje w dalszym ciągu królują i cudowne wspomnienia nie dają o sobie zapomnieć. Długo szukaliśmy dworku z ogródkiem czy ogromnej sali z balkonami. Szczerze? Stwierdziliśmy, że to jest mało ważne. Za Szafrantu przemawiało dużo więcej.Przytulne miejsce z cudnymi okrągłymi stołami, przepyszne jedzenie (wszyscy goście chwalą do dziś), świetny barman i rewelacyjna praca kelnerów; to robi swoje :) Nie musieliśmy myśleć o niczym, wszystko było idealnie :) Przyszli Państwo Młodzi; jeśli chcecie aby TEN Dzień był wyjątkowy rezerwujcie termin póki jeszcze jest :) Dziękujemy jeszcze raz i życzymy samych sukcesów :) Pozdrawiamy
podpisano: Agnieszka i Maciek :)

umieszczone: 2014-02-08 13:26:35
Witam, Mieliśmy wesele w styczniu 2014r. Pełna profeska od samego początku. Pomoc na każdym kroku od samego początku organizacji wesela- aż do samej imprezy - wszystko było zapięte na ostatni guzik. Widać że właściciele mają spore doświadczenie w oprzeprowadzaniu imprez okolicznościowych. Wystrój sali - piękny, jedzenie bardzo smaczne, a to wszystko w konkurencyjnej cenie. Nie znajdziecie takiego lokalu w Krakowie, a my szukaliśmy trochę. Goście byli zachwyceni wystrojem. Popytajcie właścicieli o dodatkowe atrakcje np: Fotobudka - My i goście mieliśmy niezły ubaw :)Gorąco polecamy!
podpisano: Krzysztof i Gabriela

umieszczone: 2014-02-07 20:58:52
Zorganizowaliśmy nasze przyjęcie weselne w Restauracji Szafrantu w listopadzie 2013r. Byliśmy pod wrażeniem wspaniałej organizacji i pomocy ze strony właścicieli. Nie przejmowaliśmy się niczym- mieliśmy pewność, że wszystko będzie wspaniale zorganizowane. Nasi goście byli zachwyceni wszystkim - wystrojem, jedzeniem, obsługą, pokojami noclegowaymi itp. Polecamy gorąco wszystkim - najlepszą rekomendacją niech będzie fakt, że nasi znajomi uczestniczący w naszym weselu już podpisali z wałścicielami umowę na własne wesele w 2014r, a inni uczestniczyli w zabawie Sylwestrowej i również byli zachwyceni.
podpisano: Kasia i Paweł

umieszczone: 2013-09-26 12:09:39
Nasze wesele odbyło się 2 sierpnia 2013 roku. Brawo brawo i jeszcze raz brawo! Wszystko było na najwyższym poziomie. Właściciele przemili! Sala UROCZA, dosłownie tak piękna, że nie potrzeba żadnych dodatkowych dekoracji, i jeszcze te podświetlane ściany... Po prostu REWELACJA! Wszystkich naszych Gości bardzo urzekło to, iż Pani Iwonka nas wszystkich bardzo serdecznie przywitała a kelnerzy służyli pomocą w każdym momencie! Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak miłą obsługą i oczywiście jedzonkiem:) Bardzo chcemy podziękować wszystkim: właścicielom, obsłudze oraz całej załodze, która sprawiła, że dania były wyśmienite a nasze wesele zostało w pamięci wszystkim gościom! Bardzo chętnie wrócimy za rok na naszą pierwszą rocznice! Pozdrawiamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY:)
podpisano: Agatka i Szymek

umieszczone: 2013-09-17 17:25:08
20 lipca 2013 roku odbyło się nasze wesele, oczywiście w restauracji Szafrantu w Niepołomicach. Jest to niesamowicie klimatyczna i przepiękna sala, idealna na wesele i inne uroczystości! Właściciele bardzo pomocni, byli obecni w czasie wesela i dopilnowali by wszystko odbyło się na naprawdę wysokim poziomie. Obsługa bardzo profesjonalna i zawsze uśmiechnięta. Jedzenie elegancko podane a przede wszystkim bardzo smaczne. Okrągłe stoły pięknie się prezentowały. Serdecznie polecamy również nową atrakcję: fotobudka. Hit naszego wesela! Gorąco polecamy urządzenie każdego rodzaju przyjęcia w tej restauracji!!! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Właścicielom za pomoc i zorganizowanie tak wspaniałego przyjęcia.
podpisano: Dorota i Cyprian

umieszczone: 2013-08-24 23:53:37
Nasze przyjęcie weselne odbyło się 25.05.2013r.Chcieliśmy jeszcze raz bardzo podziękować całemu personelowi Restauracji Szafrantu za wszystko bo do tej pory nie ma dnia żebyśmy nie wracali wspomnieniami do tej chwili. Przyjęcie było przepiękne.Wszyscy bawili się super.Obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Przez całe przyjecie dbali o to żeby gościom niczego nie brakowało. Jedzenie przepyszne,wystrój przepiękny.Wszystko utrzymane na wysokim poziomie.Właściciele pomocni i otwarci na każde propozycje.Zadbali o każdy detal. Restauracja godna polecenia. Przyjęcie weselne w tej restauracji zostanie w pamięci nie tylko nam ale również naszej rodzinie na całe życie.
podpisano: Kasia i Krzysztof

umieszczone: 2013-06-06 13:00:17
Nasz ślub odbył się 14 września 2012r. Choćbym chciała nie mam się do czego przyczepić:). Profesjonalna i miła obsługa. Super właściciele, bardzo pomocni i serdeczni. Śliczny wystrój. My jak i nasi goście bardzo miło wspominamy ten czas. Miejsce godne polecenia w 100%.
podpisano: Ola i M@tys

umieszczone: 2013-05-31 16:09:57
Nasze wesele odbyło się 22.09.2012, oczywiście w Szafrantu :) To chyba najlepsze miejsce jakie mogliśmy wybrać na tę imprezę, wszystko było dopięte na ostatni guzik mimo iż dzień wcześniej również odbywało się wesele :) Pani Iwonka dopilnowała wszystkiego w 100%, pomogła nam w bardzo wielu kwestiach jeśli chodzi o dobór menu, pomoc w dekoracji itp. Jedzonko - rewelacja ! Wszyscy goście zachwyceni, kelnerzy pierwsza klasa ! Są, ale jakby ich nie było, niewidoczni ! SUUUUPER, gdyby dało się cofnąć czas na pewno drugi raz również wybralibyśmy Szafrantu ! :)))))
podpisano: Kasia i Łukasz

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB