Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2013-05-21 10:01:57
Nie będę się rozpisywać bo wszystko zostało już wyżej napisane i w 100% to potwierdzam;) a na pytanie dlaczego nie ma tu żadnego złego komentarza odpowiem: BO WSZYSTKO JEST NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE I NIE MA DO CZEGO SIĘ PRZYCZEPIĆ! ponadto właściciele przekochani i bardzo pomocni a to ważne!!! Nasze wesele było po prostu świetne.
podpisano: Agata i Fabian

umieszczone: 2013-05-20 22:04:58
W restauracji Szafrantu 13.10.2012 odbyło sie nasze wesele :) Sala ta była pierwszą i ostatnią sale którą oglądaliśmy ponieważ odrazu zrobiła na nas bardzo pozytywne wrażanie. Obsługa na sali była bardzo profesjonalna, każdy stół miał swojego opiekuna dzięki czemu na żadnym stole niczego nie brakowało. Jedzenie było bardzo smaczne a porcje były naprawde bardzo duże. Właściciele restauracji są bardz sympatyczni i bez problemowi:) Bardzo dziękujemy za pomoc w organizacji naszego przyjęcia. Serdecznie polecam :)
podpisano: Agnieszka i Tomasz

umieszczone: 2013-05-14 23:26:59
29 września 2012 roku odbyło się nasze wesele,było cudnie!Do tego faktu przyczyniło się miejsce w którym zorganizowana była impreza,czyli Szafrantu. Mineło już trochę czasu,ale mamy same miłe wspomnienia z tego miejsca.Obsługa profesjonalna,właściciele są wstanie spełnić każdą zachciankę państwa młodych.Jedzenie nowocześnie podane,w odpowiednich ilościach i bardzo smaczne,okrągłe stoły pięknie się prezentowały,goście byli bardzo zadowoleni.Wnętrze jest ciepłe i przytulne,i dużym plusem jest fakt że goście bawili się siedzieli na jednej sali.Wszystko było na duży plus.Patrząc z perspektywy czasu nie wybralibyśmy innego miejsca niż Szafrantu. Serdecznie dziękujemy właścicielom za organizacje naszego przyjęcia. Gorąco polecam !
podpisano: Gosia i Łukasz

umieszczone: 2013-05-13 23:21:13
W restauracji Szafrantu odbyło się przyjęcie komunijne naszego dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasi goście też byli pod wrażeniem. Bardzo miła i szybka obsługa, duża estetyka, no i to, co w naszym przypadku istotne, nasze dzieci były bezpieczne i pomimo fatalnej pogody nie nudziły się (animacja oraz sporo miejsca do swobodnego hasania). Pomimo, że było aż 5 przyjęć, czuliśmy się swobodnie i rodzinnie, nikt nikomu nie przeszkadzał. Dziękujemy właścicielom! Zainteresowanym serdecznie POLECAM!
podpisano: communion

umieszczone: 2013-05-01 09:09:33
Nasze wesele odbyło się 16.09.2012. Wszystko buło IDEALNIE! Wystrój, atmosfera, fontanna z czekoladą, barman (POLECAMY WSZYSTKIM -goście byli zachwyceni). Jedzenie pyszne. Kontakt z właścicielami bardzo dobry-można o wszystko zapytać, wprowadzać w życie własne pomysły. PEŁNY PROFESJONALIZM. W razie pytań można napisać do nas maila: a.budzowska@gmail.com - odpowiemy na pytania, możemy pokazać zdjęcia :)
podpisano: Ania i Paweł 16.09.2012

umieszczone: 2013-04-22 20:24:40
Restauracja Szafrantu zauroczyła nas od pierwszego wejrzenia. Po obejrzeniu tego miejsca bylismy pewni że najważniejszy dzień w naszym życiu bedziemy tutaj właśnie świętować. Nasi goście również byli zachwyceni i nie mogli wyjść z podziwu, chwalili wystrój, miłą obsługę oraz pyszne posiłki. Barman który serwował drinki był hitem! i cały czas był oblegany. W naszym przypadku bardzo odpowiadała nam sala na górze w której to mogła bawić się sama młodzież natomiast na dole rodzina. Właściciele dokładali wszelkich starań aby na tym przyjęciu wszystko było dopięte na ostatni guzik dzięki czemu mogliśmy zapomnieć o organizacji i bawić się na własnym weselu.Spodobał nam sie profesjonalizm Właścicieli którzy mieli przygotowane różne warianty spośród których mogliśmy wybierać ( posiłki, przystawki , dekoracja , ustawienie stołów ). Podsumowując jest to według nas najlepsze miejsce jakie mogliśmy wybrać. Gorąco polecamy!!! Jeszcze raz serdecznie dziekujemy Właścicielom za zorganizowanie tak wspaniałego przyjęcia.
podpisano: Justyna i Michał 11.08.2012r.

umieszczone: 2013-04-19 18:59:26
Szafrantu to idealne miejsce na wesele! Przepiękna nowoczesna sala, duży parkiet, okrągłe bajecznie nakryte stoły i obsługa na najwyższym poziomie! Właściciele dbają o najdrobniejsze szczegóły i podchodzą do swojej pracy z zamiłowaniem i pasją co daje się odczuć już po pierwszej rozmowie. Pełen profesjonalizm! Kelnerzy bardzo sympatyczni i uprzejmi. Nasi goście czuli się jak w najbardziej wykwintnej restauracji. Wszyscy byli OGROMNIE zadowoleni na dowód czego dwie pary obecne na naszym przyjęciu zdecydowały się zorganizować swoje wesele w tym wyjątkowym miejscu.Teraz spodziewamy się naszego pierwszego potomka i bardzo chcielibyśmy zorganizować mu chrzciny właśnie tu. W Szafrantu :-)
podpisano: Arletka i Łukasz

umieszczone: 2012-11-29 11:48:02
Wkrótce minie rok jak odbyło się nasze wesele w Restauracji Szafrantu, miejscu idealnym na taką okazję. Cudowna, profesjonalna obsługa, życzliwa atmosfera i rewelacyjne jedzenie - nasi goście również podpisali się pod tą opinią. W trakcie wesela nie musieliśmy się o nic martwić, wszystko było "zapięte na ostatni guzik". Lokal jest przepiękny i bardzo elegancki. Gorąco polecamy na organizację wesela lub innej imprezy rodzinnej bądź firmowej.
podpisano: Patrycja & Paweł

umieszczone: 2012-11-03 14:46:16
Nasze wesele odbyło się w Szafrantu ostatniego dnia kwietnia 2012. Sala oczarowała nas rok wcześniej, kiedy szukaliśmy odpowiedniego miejsca i po obejrzeniu Szafrantu wiedzieliśmy, że chcemy zorganizować wesele tylko tu. Nie zawiedliśmy się:) Właściciele są bardzo profesjonalni, służyli nam radą i pomocą, na każdym etapie organizacji. W czasie samego wesele również panowali nad wszystkim, my nie musieliśmy się o nic martwić. Wystrój sali bardzo nam odpowiadał, jest elegancki, okrągłe stoły to bardzo dobry pomysł. Jedzenie również było bardzo dobre- podziękowania dla szefa kuchni, który pomógł nam ułożyć pyszne menu:) Był to dla nas naprawdę niezapomniany dzień! Bardzo dziękujemy!
podpisano: Paulina i Łukasz

umieszczone: 2012-09-07 18:02:39
1/09/2012 Brakuje słów wdzięczności,słów które mogłyby wyrazić to co czuliśmy i czujemy po cudownej uroczystości weselnej naszych dzieci: Dagmary i Pawła. Nie będziemy powtarzac tego co już zostało powiedziane ...TO TRZEBA PRZEŻYĆ! My po prostu DZIĘKUJEMY cudownym GOSPODARZOM SZAFRANTU,całej OBSŁUDZE Z MISTRZEM KUCHNI w szczególności,boskiemu BARMANOWI ,fantastycznej KAPELI NAS TROJE...wszystkim,którzy przyczynili się do tego aby ta chwila pozostała NA ZAWSZE w naszej pamięci.Inni mogą się od Was uczyć!!! Nasi Nowożency już w podróży poślubnej a więc to my -rodzice spieszymy by jeszcze raz podziekować Wam za wszystko.DZIĘKUJEMY KOCHANI !
podpisano: mama Anna M

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB