Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2012-07-24 15:25:09
Dwa dni temu świętowaliśmy uroczystość Naszych Zaślubin w Restauracji Szafrantu (22 lipiec 2012). Nie mogło być bardziej idealnie. Profesjonalizm i rzetelność Właścicieli była ogromna. Jesteśmy zachwyceni i bardzo szczęśliwi, że to właśnie w Szafrantu mieliśmy wesele. Dodatkowo, wspaniała obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki, znakomity Kucharz!!! Wszystko zorganizowane perfekcyjnie!!! DZIĘKUJEMY Justyna i Jarek
podpisano: Justyna

umieszczone: 2012-07-04 22:15:50
Witamy Szanownych Właścicieli, obecnych i przyszłych małżonków oraz wszelkie osoby, które rozważają organizację przyjęcia w Szafrantu. Na wstępie naszej opinii chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za organizację całemu Zespołowi Restauracji, który w każdej chwili naszego przyjęcia weselnego (które odbyło się w Szafrantu 14 kwietnia 2012 roku) dbał o udany jego przebieg, włącznie z obecnym przez cały czas jego trwania jednym z Właścicieli lokalu. Bez cienia zawahania wszystkim możemy polecić Szafrantu. Profesjonalizm całego Zespołu pozwolił nam w tym wyjątkowym dniu (co była dla nas priorytetem) w 100% skupić się na sobie, a podczas samych przygotowań Właściciele Restauracji okazali się być naprawdę cierpliwymi partnerami, bardzo elastycznymi we współpracy, nie było problemu z realizacją żadnego z naszych pomysłów. Jeśli chodzi o same posiłki - wszystko było pyszne, porcje były naprawdę obfite i również nie mamy zastrzeżeń co do jakości produktów oraz sposobu przyrządzenia i podania. Sam lokal jest naprawdę bardzo elegancko urządzony, nowocześnie, a zarazem przytulnie. Wszyscy nasi Goście byli pod dużym wrażeniem całego przyjęcia: organizacji, obsługi, samego lokalu oraz panującej atmosfery. Jeżeli zdecydujecie się na organizację przyjęcia w Szafrantu możecie być pewni, że wszystko będzie perfekcyjnie zorganizowane, zaś sam przebieg przyjęcia nie dostarczy Wam żadnych powodów do stresu. Dla właścicieli jeszcze raz serdeczne podziękowania za samą organizację oraz zrozumienie:)!! Szczerze serdecznie polecamy!!
podpisano: J&M

umieszczone: 2012-06-18 20:48:45
2 maja 2012 roku odbyło się nasze wesele- nie gdzie indziej, a właśnie w Restauracji Szafrantu :)To bardzo klimatyczne i eleganckie miejsce, wspaniała obsługa, która przez cały wieczór dbała z uśmiechem na twarzy o wszystkich Gości!! Bardzo smaczne potrawy - i tu ukłon w kierunku szefa kuchni :) Niesamowite zaangażowanie Właścicieli sprawiło, że każdy czuł się wyjątkowo, a cała impreza przebiegła bez nieprzyjemnych niespodzianek!! Pięknie urządzone pokoje gościnne, a na dokładkę - miła atmosfera podczas śniadanka, następnego dnia... Na pewno do Was powrócimy - może tylko w nieco innych okolicznościach ;) Gorąco polecamy!!!!
podpisano: Paulina & Piotr

umieszczone: 2012-06-13 10:09:04
Witamy, Zawsze jest tak, że opinia negatywna jest wystawiana natychmiast a z tą pozytywną często się zwleka lub nawet zapomina. Nasze wesele odbyło się w restauracji Szafrantu w listopadzie 2011 roku. Decyzja o wyborze właśnie tego miejsca była najlepsza jaką mogliśmy podjąć. Wszystko było na plus!! Elegancki wystrój, pyszne dania, bardzo dobra obsługa i przede wszystkim właściciele, którzy są stworzeni do prowadzenia restauracji i hotelu. Najmilsi i najbardziej uczynni spośród wszystkich których spotkaliśmy. A jak każda szukająca dobrej restauracji para zwiedziliśmy trochę lokali. POLECAMY Z CAŁEGO SERCA, my, nasi rodzice i nasi goście (a było w śród nich sporo osób, które trudno zadowolić) :)!
podpisano: Magda i Paweł

umieszczone: 2012-06-11 23:50:18
Witamy, nasze wesele odbyło się 9 czerwca 2012r. 1. Przepiękna, jasna i elegancka sala w nowoczesnym stylu. Wieczorem nabiera jeszcze lepszego klimatu dzięki delikatnemu oświetleniu na ścianach. 2. Przeogromne porcje pysznego jedzenia! 3. Pokoje dla gości - duży plus lokalu. 4. Obsługa rewelacyjna - uprzejmi i pomocni, zawsze z uśmiechem na twarzy. 6. Management na najwyższym poziomie - dostosowuje zarówno wystrój sali jak i charakter wesela pod określone gusta. Dodatkowo czuwa w trakcie wesela nad jego przebiegiem. 7. Możliwość wyboru kształtu i wielkości stołów, dekoracji kwiatowych, a nawet koloru serwetek :) Wszystko na NAJWYŻSZYM poziomie. Jeżeli mielibyśmy jeszcze raz wybierać restaurację na nasze wesele - bez wahania wybralibyśmy Szafrantu! Serdecznie dziękujemy!
podpisano: Monika i Andrzej

umieszczone: 2012-05-22 21:59:49
W drugiej połowie maja 2012 r byliśmy na weselnej uroczystości w restaracji Szafrantu. Menu i obsługa perfekcyjne. Dania zgodnie z ustaleniami pojawiały się punktualnie i dla wszystkich niemal równocześnie. Duży szacun dla obsługi i właścicieli. Byli cały czas i dyskretnie czuwali nad imprezą. Lokal godny polecenia. Właściciele muszą kochać to co robią. Bez tego nie da się prowadzić takiej działalności. Dziękujemy za niezapomniany wieczór. Głównie fundatorom-Młodej Parze, organizatorom, ale i całemu zespołowi r5estauracji. bez ich zaangażowania nic by się nie udało. Miejsce godne polecenia.
podpisano: Jano

umieszczone: 2012-04-29 16:55:19
Witam, polecam serdecznie (za CZYSTOŚĆ LOKALU, miłą obsługę oraz dobrą akustykę sali ;) prowadząc zespół muzyczny spotykam/y różne "warunki współpracy" - w "Szafrantu" pracowało nam się bardzo przyjemnie i sprawnie. dziękuję obsłudze oraz właścicielom lokalu. pozdrawiam serdecznie - Mateusz ;) moją wiarygodność sprawdzić można pod adresem: www.zespol-recepcja.pl
podpisano: zespół muzyczny RECEPCJA

umieszczone: 2012-03-11 18:58:49
Piszę naszą opinię po prawie 5 miesiącach od daty Ślubu. Celowo odczekaliśmy tak długi okres czasu, żeby ostygły emocje, żebyśmy mogli wysłuchać opinii rodziny i bliskich, a nasza ocena była możliwie trafna i sprawiedliwa. Teraz z czystym sumieniem możemy powiedzieć - REWELACJA!!! 1) Sala: Niezwykle gustowna, elegancka i nowoczesna. Urzekła nas od pierwszego ujrzenia. Idealna dla wszystkich, którzy mają już dość tandetnych żyrandoli, krzykliwych kolorów, gołąbków i serduszek na ścianach, oraz marmurów, granitów i złotych sztućców. Wszystko z wyczuciem i dobrym smakiem. 2) Jedzenie: Mieliśmy okazję jeść w Restauracji Szafrantu trzykrotnie. Za pierwszym razem na wspólnym obiedzie, potem na Weselu naszych przyjaciół, następnie na naszym Weselu. Za pierwszym razem jedzenie było bardzo smaczne, ale potem ... było coraz lepiej! :) Z ręką na sercu możemy powiedzieć, że jedzenie na naszym Weselu było PYSZNE - i to na szczęście nie tylko nasza opinia. 3) Właściciele i obsługa: Od samego początku do końca współpraca z właścicielami przebiegała wprost idealnie. Właściciele byli dla nas prawdziwym wsparciem. Wiecznie uśmiechnięci, gotowi i chętni do pomocy. Wprowadzali rozluźnienie i potrafili nas uspokoić w najbardziej stresujących momentach. Obsługa na najwyższym poziomie. Również uśmiechnięci, grzeczni i chętni do pracy. Na żadnej twarzy nie widziałem grymasu zmęczenia czy niezadowolenia nawet w godzinach porannych. Każdy kelner przedstawia się gościom przy stoliku, który obsługuje. Informuje również, że jest w pełnej gotowości i z wszelkimi problemami lub zachciankami można się do niego zwracać. Kelnerzy czujnie pilnowali, żeby na stolikach niczego nie brakowało, i tak jak zapowiedzieli, spełniali wszystkie prośby gości i nasze. 4) Podsumowanie: Byliśmy już na wielu Weselach i gdybyśmy mieli jeszcze raz zorganizować to nasze - zrobilibyśmy je w Szafrantu. Biorąc pod uwagę właśnie takie aspekty jak: wystrój, jedzenie, obsługa i cena - nie wyobrażamy sobie lepszego wyboru. W skali 1-10, z czystym sumieniem 11!!:) Sporo myślałem co tu napisać negatywnego, żeby nie było tak za słodko, ale właśnie nic mi nie przyszło do głowy :). Byłbym nieuczciwy wobec samego siebie. Gorąco POLECAMY!!! P.S. Już się nie możemy doczekać naszej 25 rocznicy w Szafrantu:)
podpisano: Aneta i Piotr (29.10.2011 r.)

umieszczone: 2012-02-14 00:01:31
Właśnie mija pół roku od najpiękniejszego dnia w naszym życiu – dnia Naszego Ślubu. To już pół roku, a tak jakby to było wczoraj. Pamiętamy dokładnie każdy szczegół z tego wyjątkowego wydarzenia. Na nadzwyczajność tych chwil miało wpływ wiele czynników, jednym z nich było miejsce, w którym mogliśmy świętować nasze zaślubiny, miejsce niezaprzeczalnie wyjątkowe – Restauracja Szafrantu. Bardzo dziękujemy Właścicielom Restauracji za pomoc w spełnieniu naszego marzenia. Minęło pół roku, a my gdybyśmy mieli jeszcze raz stanąć przed wyborem miejsca, w którym odbędzie się nasze przyjęcie weselne bez zastanowienia zdecydowalibyśmy się na Szafrantu. Co więcej jesteśmy przekonani, że za kolejne pół roku, rok, a nawet 20 lat nasza decyzja była by taka sama! Serdecznie polecamy tym, którzy pragną spełnić chociaż jedno ze swoich marzeń…
podpisano: Agata i Paweł (12.08.2011 r.)

umieszczone: 2012-01-16 00:50:21
Sylwester 2011/2012 wspaniały. Bardzo sympatyczni Gospodarze, bardzo miła obsługa, super klimat!!!
podpisano: W.K.N

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB