Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2012-01-02 23:18:19
Sylwester 2011/2012 Rewelacja polecam znakomita zabawa obsługa znakomita polecam extra !!!!!
podpisano: B.J

umieszczone: 2012-01-01 20:41:39
Spędziliśmy Sylwestra 2011/2012, byłam na wielu sylwestrach, ale taka forma all inclusive jeszcze mi się nie trafiła, obsługa super,barmani super, drinki super kucharze super, orkiestra super, sala super, jeżeli coś pominęłam to i tak super. A jeśli o czymś lub kimś zapomniałam to też super w ogóle wszystko super widać , że ktoś zna się na tym co robi, pełen profesjonalizm.... jeżeli coś zapomniałam to też super. AK.
podpisano:

umieszczone: 2011-11-30 20:04:44
Trudno dobrać odpowiednie słowa opisujące restaurację Szafrantu - SZYKOWNE WNĘTRZE, GUSTOWNY WYSTRÓJ SALI, PRZEMIŁA I SPRAWNA OBSŁUGA, PRZEPYSZNE JEDZENIE PODANE W SPOSÓB WYJĄTKOWY !!! Wszyscy nasi goście byli i nadal są pod wielkim wrażeniem tamtego wieczoru. Z pewnością wrócimy do tego magicznego miejsca. BARDZO DZIĘKUJEMY I SERDECZNIE POZDRAWIAMY !!!!
podpisano: Gabriela i Łukasz

umieszczone: 2011-11-23 13:30:08
W imieniu niepełnosprawnych mieszkańców z osobami niepełnosprawnymi w Niepołomicach, pragnę serdecznie podziękować za stałe wsparcie. Od wielu miesięcy Właściciele Restauracji przywożą bowiem osobiście do naszego domu produkty spożywcze. Są do duże ilości, które zabezpieczają funkcjonowanie naszego domu. Dla nas to wielka sprawa! Dziękujemy zatem za wsparcie i życzliwość. To szczere i piękne. Jednocześnie zapewniam, że ta Restauracja prowadzi swój biznes z wielkim sercem:-))! Dziękujemy!!!! W imieniu niepełnosprawnych mieszkańców naszego domu, Andrzej Kalinowski.
podpisano:

umieszczone: 2011-11-14 14:50:14
Absolutnie najlepsze miejsce na organizację wesela w okolicach Krakowa. Klimat restauracji, jedzenie, wystrój i przesympatyczna obsługa nadal są tematem rozmów z naszymi bliskimi, którzy byli z nami w tym wyjątkowym dniu. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, a my nie musząc się o cokolwiek martwić, mogliśmy bawić się do białego rana. Właściciele restauracji Szafrantu są prawdziwymi profesjonalistami, gotowymi zrealizować praktycznie każde życzenie młodej pary i gości. Restaurację polecamy absolutnie wszystkim, gdyż jest to miejsce nie tylko na wspaniałe przyjęcie weselne ale także na romantyczną kolację we dwoje, czy obiad z przyjaciółmi. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za pomoc w organizacji naszego wesela, które między innymi dzięki Państwu było takie jak je sobie wymarzyliśmy. Pozdrawiamy ciepło!!!
podpisano: Małgosia i Paweł

umieszczone: 2011-11-12 17:04:21
1 październik 2011r. zapamiętamy do końca Naszego życia. Sakramentalne "TAK" wypowiedziane w kościele,hucznie uczciliśmy w restauracji SZAFRANTU. Wchodząc po raz pierwszy do restauracji, wiedzieliśmy, że chcemy, aby tu odbyło się Nasze wesele. Piękny wystrój tworzył niezwykły klimat tego miejsca. Wspaniali i profesjonalni właściciele zapewnili, że ten dzień nie tylko dla Nas, ale i dla Naszych gości był wyjątkowy. Każdy szczegół przyjęcia weselnego był perfekcyjnie dopracowany. Wyśmienite jedzenie, pięknie podane,kelnerzy na każde zawołanie, atmosfera tego miejsca spowodowały, że jeszcze długie dni po Naszym weselu otrzymywaliśmy od gości podziękowania za tak cudowne przeżycia. Gratulujemy i Dziękujemy Właścicielom oraz wszystkim pracownikom Szafrantu za ten wyjątkowy dzień. Pozdrawiamy
podpisano: Małgorzata i Marek

umieszczone: 2011-11-12 15:50:47
Na początku chcielibyśmy napisać to, czym być może warto byłoby podsumować tę wypowiedź: gdybyśmy mieli cofnąć czas i przygotowywać nasze wesele jeszcze raz zorganizowalibyśmy je DOKŁADNIE W TYM SAMYM MIEJSCU, W TEN SAM SPOSÓB!!! Od pierwszego spotkania poza niesamowitym urokiem i klasą samej sali, urzekły nas ciepło i otwartość Właścicieli! Stały kontakt w trakcie przygotowań, gotowość odpowiedzenia na każde pytanie, a w razie potrzeby doradzenie, dawały pewność, że tego Dnia już o nic nie będziemy musieli się martwić! I rzeczywiście tak było! Czuwających nad wszystkim Właścicieli uważamy za prawdziwych profesjonalistów wykonujących swoją pracę z pasją, ale i niezwykle życzliwych ludzi dzięki czemu, nasze wesele było jeszcze piękniejsze niż mogliśmy się spodziewać. Zachwyceni miejscem, dekoracją, Obsługą, sposobem podania i smakiem potraw jesteśmy nie tylko my, ale i nasi Goście! Z całego serca polecamy Restaurację Szafrantu na miejsce świętowania tego pięknego Dnia!
podpisano: Natalia i Stefan

umieszczone: 2011-09-26 10:17:31
Nasze wesele odbyło się 20.08.2011 roku w restauracji Szafrantu. Rezerwacje robiliśmy, gdy na środku sali leżał gruz. Wszyscy nam mówili, że ryzykujemy tym, że nie znamy lokalu i jak wyglądają tam imprezy. My jednak nie żałujemy. Wesele było cudowne, a goście oniemieli jak weszli na sale. Wszystko dopięte na ostatni guzik i dogadać się można co do każdego szczegółu. Polecamy naprawdę polecamy i na dzień dzisiejszy nie wyobrażamy sobie miejsca innego na nasze przyjęcie. Przeżyliśmy by go jeszcze raz.
podpisano: Martyna i Piotrek

umieszczone: 2011-09-19 10:20:43
Witamy :) Organizację naszego wesela rozpoczęliśmy 1,5 roku wcześniej i zupełnie przez przypadek trafiliśmy do Restauracji Szafrantu. Dzisiaj możemy stwierdzić, że mieliśmy wiele szczęścia, ponieważ goście byli zachwyceni. Wszystkich urzekła cudowna, elegancka, nowocześnie urządzona sala, wspaniała obsługa oraz przepyszne jedzenie. Dzięki pomocy i elastyczności Pani Iwonki i Pana Tomka, którzy służyli nam pomocą na każdym kroku, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Dzień 30 lipca 2011r. na pewno na długo pozostanie w naszej pamięci. Gorąco i z całego serca polecamy Restaurację Szafrantu !!!! Pozdrawiamy
podpisano: Magda i Dominik

umieszczone: 2011-09-06 09:59:49
Chcielibyśmy wszystkim parom, które szukają miejsca na swoje wesele polecić restaurację Szafrantu! 27.08.2011 odbyło się w tym miejscu nasze wesele – nie tylko nas urzekła magia tego miejsca, ale również naszych gości! Przepyszne jedzenie, piękna sala, profesjonalna obsługa i fantastyczna współpraca z właścicielami sprawiły, że ten najpiękniejszy dzień długo pozostanie w naszej pamięci. W żadnym miejscu nie spotkaliśmy się z taką serdecznością i elastycznością – szczególnie chcemy podziękować Pani Iwonie, za pomoc, cierpliwość, szybki kontakt oraz dopięcie wszystkiego „na ostatni guzik”:) Sali szukaliśmy długo, ale wybór Szafrantu był strzałem w dziesiątkę!!!
podpisano: Ewa i Wojtek

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB