Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2011-09-03 19:24:14
Z całego serca polecamy Restaurację Szafrantu w Niepołomicach, miejsce, w którym 13.08.2011 odbyło się nasze niezapomniane wesele. O właścicielach z pewnością można powiedzieć: właściwe osoby na właściwym miejscu. Sympatyczni, pomocni,otwarci na wszelkie sugestie i "zachcianki" klientów. Byli obecni w czasie przyjęcia i dopilnowali, by wszystko odbyło się na naprawdę wysokim poziomie. Ponadto uśmiechnięta, bardzo sprawna obsługa. Wyśmienita kuchnia. Zalety tego miejsca można by mnożyć i mnożyć. Polecamy serdecznie!!! :)
podpisano: Agnieszka & German

umieszczone: 2011-09-02 22:18:33
07.08.2011 r. odbyło się nasze wesele w Restauracji Szafrantu, od razu gdy tylko tam weszliśmy (a było to nie cały rok wcześniej) wiedzieliśmy, że to miejsce spełnia wszystkie nasze oczekiwania nie tylko odnośnie wystroju ale i klimatu tam panującego, po rozmowie z właścicielami utwierdziliśmy się w przekonaniu, że to miejsce będzie idealne, przestronne, klimatyczne, urządzone z niezwykłym smakiem i gustem. Obiema rękami podpisujemy się pod stwierdzeniem, że nie ma tam rzeczy niemożliwych. Podczas organizacji tak wielkiego przedsięwzięcia jakim jest wesele konieczna jest pomoc, a w tym względzie całkowicie mogliśmy liczyć na doświadczenie i kompetencje właścicieli, ich sugestie przyczyniły się do bardzo istotnych spraw, których nie braliśmy sami pod uwagę, a które okazały się niezwykle istotne dla przebiegu imprezy, począwszy od wystroju stolików a kończąc na porach posiłków i ich ogólnym kształcie...wyszło idealnie! Z całą stanowczością gorąco polecamy restaurację Szafrantu, generalnie nie wyobrażamy sobie teraz (już post factum), że ta noc mogłaby wyglądać inaczej, sama odległość od Krakowa nie sprawiała żadnego problemu (20 min. drogi od centrum), piękna oprawa, stały kontakt, wszystko o co poprosiliśmy właścicielkę zostało wykonane w 200%, otrzymaliśmy wszystko czego oczekiwaliśmy + niezwykły profesjonalizm, serdeczność i wsparcie!! Świetna atmosfera, przepyszne jedzenie-niesamowicie pięknie podane, świetne i komfortowe pokoje hotelowe oraz pełna spokoju pewność, że wszystko co sobie zamierzyliśmy się uda, wszystko klarowne, żadnych nie miłych niespodzianek! Od momentu gdy pierwszy raz tam przyszliśmy nasze pozytywne odczucia nie zostały zweryfikowane, niesamowite miejsce, przede wszystkim słowo klucz dla Szafrantu to: PROFESJONALIZM, SERDECZNOŚĆ i NIEZWYKŁA ATMOSFERA! Gorąco polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzymy wszystkim, by zamiast szukać miejsc na idealne wesele, tracić czas nerwy i pieniądze, by od razu trafiali do Szafrantu!! To najlepsze co może nas spotkać w tak ważnym dniu!!
podpisano: Agata i Paweł

umieszczone: 2011-08-11 09:52:39
Witamy :) Mieliśmy to szczęście, że za miejsce świętowania naszego ślubu wybraliśmy tą restaurację :)Wszystko czego oczekiwaliśmy było spełnione :) Piękne miejsce, super obsługa, nieziemskie jedzenie :) Mimo, iż od naszego ślubu minęły 2 miesiące nadal wysłuchujemy podziwu naszych gości nad organizacją, wystrojem oraz pełnym profesjonalizmem załogi a przede wszystkim właścicieli restauracji Szafrantu :):):) Od samego początku do samego końca wszystko zostało "dopięte na ostatni guzik". Szczególne podziękowania należą się Pani Iwonce, która cierpliwie odpisywała na każdego naszego maila oraz odpowiadała na najbardziej nieoczekiwane pytania :):):) Panom również dziękujemy za pomoc w organizacji całego wesela :) A na koniec mały apel: Drodzy narzeczeni! Nie zastanawiajcie się, wybierzcie Szafrantu, a na pewno nie będziecie tego żałować :):):) Pozdrawiamy
podpisano: Małgosia i Piotr 24.06.2011

umieszczone: 2011-08-10 16:59:50
9 lipca 2011 r. W tej właśnie restauracji odbyło się nasze wesele. Ja, żona jak i wszyscy goście byliś zachwyceni wyglądem sali oraz przemiłą obsługą która była dosłownie na każde skinienie. Wystarczyła jedna pusta butelka na stole, a ktoś z obsługi odrazu podchodził i wymieniał na pełną, niezależnie jaki to miał być trunek :) Jeżeli chodzi o kuchnie, dania były nie dość, że pięknie podane to na dodatek PYSZNE!!! Wszystkie potrawy, wysiłek właścicieli oraz obsługi przerosły nasze oczekiwania. Jeżeli urządzać wesele to TYLKO TUTAJ !!! Polecamy Serdecznie i Pozdrawiamy
podpisano: Paulina i Jan

umieszczone: 2011-08-07 22:29:00
Witamy!! Emocje już opadły więc postanowiliśy wszystkim narzeczonym, którzy szukają miejsca na organizację przyjęcia weselnego wskazać tą restaurację. Jest to rewalacyjne miejsce pod każdym względem. Do dzisiaj słyszymy od wszystkich naszych gości że było to najlepsze wesele na jakim do tej pory byli. Zachwycił ich przede wszystkim wystrój. Eleganckie,przytulne wnętrze. Kelnerzy spełniający wszystkie życzenia gości, służący pomocą do samego rana. Wyśmienita kuchnia. Właściciele: wyjątkowi,serdeczni,ambitni ludzie dla których NAPRAWDĘ nie ma rzeczy niemożliwych! Od samego początku mogliśmy liczć na ich pomoc i zaangażowanie. Do końca mieliśmu poczucie iż dokładają wszelkich starań aby ten dzień był dla nas i naszych gości wspaniałym przeżyciem. Jesteśmy narawdę w 100% zachwyceni i szczęśliwi iż to własnie tam odbyło się nasze wesele. Wszystkich tych,którzy mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości zapewniamy że Restauracja Szafrantu nie ma sobie równych! Iwonko, Tomku i Krzyśku jeszcze raz wielkie ukłony w Waszą stronę. DZIĘKUJEMY!!!
podpisano: Paulina i Marcin 02.07.2011

umieszczone: 2011-07-25 09:36:29
Witam wszystkich którzy nie podjęli jeszcze decyzji, gdzie ma się odbyć ich uroczystość weselna. Pragnę zapewnić, że Restauracja Szafrantu jest wymarzonym miejscem. 4 czerwca 2011r odbyła się uroczystość weselna mojej córki Moni i zięcia Marka ale umowę podpisaliśmy w lutym 2010r na podstawie wizualizacji komputerowej- budowa trwała. Gdy umówiłam się z Panią Iwonką wiedziałam, że spokojnie mogę podpisać umowę i powierzyć organizację wesela. Pani Iwonka i Pan Tomek są cudownymi osobami, punktualnymi, bardzo zorganizowanymi i służącymi wszelką pomocą. Na weselu nie było żadnej wpadki, wszystko było dopięte na ostatni guzik, jedzenie przepyszne i bardzo duże porcje (szef kuchni to mistrzostwo świata)przy każdym stole kelner, który pilnował, żeby niczego nie zabrakło. Wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem - baaardzo zadowoleni. Jeszcze raz bardzo dziękuję właścicielą za świetną organizację i wszystkim jeszcze nie zdecydowanym polecam lokal.
podpisano: Mama Halinka

umieszczone: 2011-07-03 15:33:26
Witamy :) (: Wiele można byłoby pisać, ale tak w skrócie: najlepsze miejsce na ślub, radość, zabawę i degustację najlepszych smakołyków. Mieliśmy ślub 25 czerwca 2011 i na pewno zapamiętamy tą datę do końca naszych dni. Lokal super, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo kulturalna a właściciele po prostu cudowni. Nasi Goście byli bardzo zadowoleni. Serdecznie polecamy :)
podpisano: Aśka i Mateusz

umieszczone: 2011-06-28 23:25:55
Witamy!! Nasze wesele odbyło się 11.06.2011 r. i był to najwspanialszy dzień naszego życia. Nie wyobrażamy sobie, żeby nasze wesele odbyło się w innym lokalu niż właśnie w Restauracji „Szafrantu”. Wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Nowoczesna, przepiękna sala, przepyszna kuchnia, profesjonalna obsługa, nie mówiąc już o samych właścicielach. Niesamowici, młodzi ludzie, otwarci na wszelkie sugestie, zawsze w pogotowiu i skorzy do pomocy w każdej sprawie. Polecamy Restaurację „Szafrantu” wszystkim tym, którzy szukają idealnego miejsca na ten wyczekiwany i wyjątkowy dzień.
podpisano: Kinga i Jacek

umieszczone: 2011-06-24 08:54:56
Witam!!! Już troszeczkę ochłonęliśmy po najważniejszym i zarazem najpiękniejszym dniu w naszym życiu( 18.06.2011r) i chcieliśmy BAAAAARDZO, BAAAAARDZO podziękować Restauracji Szafrantu. Szczególnie wspaniałym właścicielom, którzy zawsze życzliwie i z uśmiechem służyli nam pomocą i radą. Kuchnia- wyśmienita, obsługa- profesjonalna, wystrój sali- nieprzeciętny, oryginalny i z klasą. Zanim tutaj trafiliśmy zdążyliśmy obejrzeć dziesiątki lokali, hoteli i domów weselnych, ale żadne z tych miejsc nie urzekło nas tak jak Szafrantu. Żegnając się z Panią Iwonką i Panem Tomkiem usłyszeliśmy, że chrzciny też organizują więc mamy nadzieję,że w przyszłości dłuższej lub krótszej (ale raczej dłuzszej:))znowu się zobaczymy:) Może nasza wypowiedź byłaby bardziej wiarygodna, gdybyśmy cokolwiek skrytykowali w organizacji przyjęcia, ale nie ma takiej możliwości, bo musielibyśmy kłamać:) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wesele o którym zawsze marzyliśmy. Teraz pakujemy się na zasłużone wakacje, ale wspomnienia zabieramy ze sobą. Szczerze wszystkim polecamy lokal i mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazje bawić się w tym magicznym miejscu:)
podpisano: Ewelina & Grzesiek Sykałowie

umieszczone: 2011-06-23 15:27:32
21.05.2011r w Restauracji,,Szafrantu" odbyła się uroczystość weselna naszego młodszego syna Bartosza i uroczej synowej Magdaleny.Ach co to było za wesele.Lokal wymarzony.Właściciele (cudowna pani Iwonka)spełnili nasze dość wygórowane - drugie wesele -oczekiwania.Wspaniały nowoczesny lokal, profesjonalna obsługa,smaczne i obfite posiłki,wygodne pokoje,fajerwerki. Czegóż jeszcze chcieć.Impreza trwała do godz.8,00.Opinie naszych gości w 100% pozytywne.Dziękujemy za wspaniałą uroczystość i pomimo że jesteśmy ze Stalowej Woli i wrócimy tu chociażby na kolację.Życzymy dalszych sukcesów.
podpisano: Rodzice Irena i Stanisław

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB