Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2011-06-10 14:48:10
Witam wszystkich, po 11 latach znajomości:) zrozumieliśmy iż chcemy do końca życia być razem i podjęliśmy decyzję o ślubie. Chcieliśmy aby ten dzień był wyjątkowy i wspaniały, długo szukaliśmy restauracji w której moglibyśmy zorganizować przyjęcie weselne dla najbliższej rodziny i przyjaciół i w końcu trafiliśmy do Szafrantu. Pierwsze co nas urzekło to wnętrze zresztą nie tylko nas wszyscy goście byli zachwyceni, sala bardzo elegancka zaprojektowana z gustem i smakiem wystrój kameralny a zarazem szykowny i te okrągłe stoły pięknie nakryte dodają uroku. Właściciele - to trójka młodych, ambitnych oraz słownych ludzi, bardzo sympatyczni ale co najważniejsze oddani temu co robią widać że to dla nich nie tylko praca ale przede wszystkim myślę że kochają to co robią i dlatego wszyscy którzy organizują w Szafrantu przyjęcia są całkowicie zadowoleni.Można Im w pełni zaufać i z całym spokojem powierzyć swoje przyjęcie w Ich ręce. Wszystko dopięte na ostatni guzik sala, jedzenie przepyszne i duże porcje, właściciele są na przyjęciu cały czas tak aby mieć oko:) na wszystko, kelnerzy cały czas pilnowali aby było czysto na stołach, aby niczego nie brakowało, nie ma rzeczy do której można byłoby się doczepić, naprawdę gospodarze starają się bardzo aby każdy był zadowolony i robią wszystko by nikogo nie zawieść. Ten dzień mimo pogody był najpiękniejszym dniem i myślę że w dużej mierze to również zasługa tych wspaniałych ludzi. Wszystkim, którzy szukają restauracji na swoje przyjęcie weselne czy jakąkolwiek inną imprezę w 100% polecamy Restaurację Szafrantu.(nie ma lepszej w całym Krakowie i okolicy:) )
podpisano: Marta i Adam

umieszczone: 2011-04-07 17:28:37
Wesele w Szafrantu mieliśmy 19.lutego 2011. Począwszy od pierwszego spotkania z Właścicielami i kończąc na śniadaniu po weselu - śmiało polecamy Restaurację. Bardzo przyjazna i miła atmosfera, poważne podejście do klienta z nastawieniem na "każdą zachciankę" ;). W trakcie wesela pełen profesjonalizm, wszystko dopięte do ostatniej minuty, świetna obsługa!!!! jedzenie obłędne :) Restauracja gustownie przystrojona, sama w sobie tworzy cudowny klimat. Po weselu od naszych gości usłyszeliśmy tylko pozytywne opinie o całej oprawie wesela. Zachęcamy każdego do odwiedzenia, obejrzenia i rozmowy z właścicielami - wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane. Pozdrawiamy
podpisano: Kinga i Erwin

umieszczone: 2011-03-31 21:04:48
Impreza FirmowaŁ Obsługa rewelacyjna, kuchnia wyborna, lokal super, a klienci w pełni zadowoleni. Nic dodać nic ując, oby tak dalej !!!
podpisano: Karol K.

umieszczone: 2011-02-14 23:13:38
BARDZO DOBRA KUCHNIA POLECAM ZWŁASZCZ SZARLOTKĘ PO PROCTU MISTRZOSTWO ŚWIATA-MIŁA ATMOSFERA I OBSŁUGA-SERDECZNIE POLECAM. WANDA I JANUSZ 14-02-2011r.
podpisano:

umieszczone: 2010-12-11 14:29:24
Pamiętamy ten dzień, długą amerykańską dorożkę na czterech kołach która porwała nas przed ołtarz, tam kapłan przypieczętowujący naszą nieśmiertelną miłość, podróż do magicznego zamku zwanego SZAFRANTU na magiczny bal weselny. Tam właściciele zamku wraz z obsługą witający nas już na "dziedzińcu". Wewnątrz muzyka porywająca nas do tańca. Wokół pięknie przyozdobione stoły a na nich potrawy przygotowane przez najlepszego mistrza kuchni. Niesamowita atmosfera przy której najpiękniejszy sen staje się tylko zwykłą bajeczką. Dzień ten został zapisany w naszych sercach na zawsze, a zamek na którym świętowaliśmy, przypomni nam te najpiękniejsze chwile magicznego dnia. Z serdecznymi pozdrowieniami
podpisano: Marcin i Sylwia Winiarscy

umieszczone: 2010-11-18 00:40:55
Super, super, super! proszę o galerię pokoi do wynajęcia, ponieważ chciałam wysłać znajomym .
podpisano: Ania

umieszczone: 2010-11-11 18:42:02
Polecam serdecznie, nawet na małą kolację we dwoje.
podpisano: Ania

umieszczone: 2010-11-07 21:36:56
Witam serdecznie :) 18-naste urodziny ma się tylko raz więc wybrałam Restauracje Szafrantu. Miało być niebanalnie no i było... Piękna dekoracja stołu, wszystko tak perfekcyjnie przygotowane, urzekły mnie kieliszki z wodą i czerwonymi różami w środku, super. Duużo pysznego jedzenia, niczego nie brakowało. Kelnerki kulturalne, uśmiechnięte, miłe i sympatyczne. To miejsce ma klase, styl i gust zarówno jak i właściciele, sympatyczni, otwarci i zorganizowani ludzie. Goście byli bardzo zadowoleni, wszyscy się super bawili, a ja jestem zachwycona, że mogłam mieć tak świetne przyjęcie 18-nastkowe :) Pozdrawiam :)
podpisano: Aneta z Rodzicami :)

umieszczone: 2010-10-13 05:50:58
Wow! What a fantastic place to have a wedding. My wife is from Poland, but I am American and did not know what to expect from a polish wedding. Surprises were around every corner, Szafrantu is a beautiful hall and restaurant with a very modern and elegant feel to it. The management and staff were very accommodating and friendly. I didn’t know what to expect when it came to the cuisine but was surprised once again, it was delicious and beautifully presented. The rooms upstairs were also very modern and comfortable. Everyone there made our special day very easy and enjoyable for us and all of our guests! Thank you to everyone at restaurant Szafrantu!
podpisano: James & Magdalena

umieszczone: 2010-10-12 22:10:04
25.10.2010 czyli 2 tygodnie temu odbyło się nasze wesele w Restauracji Szafrantu. Sala wyglądała cudnie. Wszytsko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Malinki w szampanie, piękne stoły i wystrój sal. W zasadzie miejsce to nie potrzebuje żadnej dodatkowej dekoracji bo samo w sobie jest piękne! Wszystko przygotowane z niesamowitym gustem i klasą. Jedzenie przepyszne, menu z bardzo oryginalnymi propozycjami dań. Obsługa na sali była znakomita, kelnerzy uwijali się ze wszystkim w mig a p.menager obserwował i koordynował wszystko do końca wieczora. W trakcie przygotowań mieliśmy znakomity kontakt z właścicielami. Są to ambitni, elastyczni i pomysłowi młodzi ludzie, dla których liczy się przede wszystkim jakość czym bardzo nas ujęli. Nasza współpraca była poprostu rewelacyjna. Dodam jeszcze, że nasi goście byli zachwyceni przyjęciem, wielu mówiło, że na tak doskonale zorganizowanym weselu dawno nie byli. Także polecamy ten lokal wszystkim, którym zależy na wyjątkowym przyjęciu weselnym :)
podpisano: Gosia i Bartek

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB