Twoja przeglądarka nie obsługuje flasha, zalecane jest pogranie wtyczki ze strony macromedia.com

Opinie

Współfinansowane przez Ue
Restauracja Szafran
umieszczone: 2010-09-15 00:47:09
Witamy! Mieliśmy szczęście i na początku lutego postawiliśmy na Szafrantu. 21 sierpnia 2010 odbyło się nasze wesele na najpiękniejszej sali na świecie. Wykończenie i organizacja detali przerosła nasze oczekiwania, jestem zakochana w fioletowej ścianie oraz schodach^^, stoły - począwszy od ułożenia przez nakrycie na dekoracji z chusteczek kończąc zrobiło wrażenie na wszystkich, jedzenie – pyszne, oryginalne, ciepłe, podane z pomysłem, na drugi dzień połowa osób dzwoniła, że jak mamy nadmiar to oni chętnie.. kelnerzy – jako dawna kelnerka – bije czoła, pełny profesjonalizm + ubranie: biała koszula, czarna mucha.. cudo! parkiet – nie ma szans żeby się poślizgnąć, druhny tańczyły także boso i ani jednej drzazgi, klimatyzacja – po prostu idealna temperatura, nagłośnienie – oj poleciały basy przy naszej specjalnie dedykowanej piosence „z poza repertuaru:p” . Oprócz tego w trakcie przygotowań ciągły kontakt z właścicielami, ja akurat korespondowałam z p. Iwoną, praktycznie zawsze pod telefonem, wyczerpujące odpowiedzi na majla, nie mam najmniejszych zastrzeżeń. W samym dniu wesela wszyscy we trojkę byli obecni, dyskretnie pilnując i czuwając nad wszystkim do końca. A na drugi dzień… śniadanko^^ a potem pomogli nam się zabrać, zapakować ze wszystkimi kwiatami, prezentami i jedzeniem. Czy polecamy? JASNE! >>Asia i Daniel<<
podpisano: Asia i Daniel

umieszczone: 2010-08-31 16:40:49
Witamy serdecznie !!! dużo strony zajeło by nam wystawienie opini odnosnie całej organizacji naszego wesela. więc w skrucie .Jestesmy super zadowoleni i chetnie bysmy przeżyli ten dzień jeszcze raz w tak wspanialym miejscu z tak wspaniałymi włascicielami ,ktorzy perfekcyjnie zorganizowali to przyjęcie.Jedzonko pyszne ,obsluga rewelacyjna , Iwonka , Tomek i Krzysiek to wspaniali ludzie pełni pomyłow, którzy chetnie nas wspierali i doradzali gorąco pozdrwiamy.Pokoj nowożeńców w wysokim standardzie .Wszyscy nasi goscie byli zadowoleni więc ta opinia nie należy tylko do nas nowożenców.jednym słowem gorąco polecamy .W razie pytan prosze pisać czykita225@wp.pl Polecają Sylwia i Jarek
podpisano: Sylwia i Jarek

umieszczone: 2010-08-25 15:12:57
Od czego by tu zacząć... Nasze przyjęcie odbyło się 14.08.2010 r. i co tu dużo pisać - było fantastycznie!!! Ja i moja Żona mięliśmy szalone pomysły, które chcieliśmy koniecznie zrealizować na naszym weselu (sztuczny śnieg padający na taneczny parkiet podczas zabawy gości, sztuczne ognie na zewnątrz budynku, mgła na parkiecie i wiele innych), w związku z tym obawialiśmy się troszeczkę, czy dostaniemy od Właścicieli na wszystko zgodę. I co się okazało - Iwonka, Tomek i Krzysiek to wspaniali ludzie, otwarci na wszelkie nowatorskie pomysły - pomocni w każdym momencie. Profesjonalizm w każdym calu. Naszym zdaniem są w stanie sprostać nawet najbardziej wyrafinowanym gustom. Pozostają do dyspozycji gości przez cały czas na weselu - są w każdym miejscu, o wszystko dbają, a jednocześnie są bardzo dyskretni - coś wspaniałego:) Jeżeli chodzi o obsługę to cóż... bywamy w wielu restauracjach i tych bardziej renomowanych i tych mniej, ale jedno możemy stwierdzić, tak dobrych kelnerów i kelnerek ze świeczką szukać - za co ogromnie dziękują w szczególności starsi uczestnicy naszego przyjęcia (byli wręcz oczarowani tak grzeczną, pomocną i uśmiechniętą obsługą) - my również dopisujemy się do podziękowań! Na sam koniec, jak najbardziej wypada nam oddać "cześć" Szefowi Kuchni:) Ten człowiek to kulinarny geniusz. Krem z brokułów z pietruszkową pianką i płatkami prażonych migdałów, to było preludium do tego, co czekało gości w trakcie uczty. Paleta niezliczonych kolorowych smaków otwarła się przed nami 14 sierpnia 2010 r. Szafrantu w całej swej okazałości i krasie to było to czego szukaliśmy - najlepszy wybór. Gorąco polecamy!!! W razie pytań, prosimy pisać: foxi1@interia.pl
podpisano: Łukasz i Oliwia

umieszczone: 2010-08-22 23:31:15
Witam serdecznie, Byliśmy tak szaleni, że zdecydowaliśmy się jako pierwsza para zorganizować wesele w Restauracji Szafrantu (17.07.2010). I było warto! Zarówno my, jak i nasi goście byli zachwyceni. Po pierwsze - wysmakowany gust właścicieli - widać go od wystroju sali weselnej, poprzez urządzeni pokoi i restauracji. Po drugie - miła obsługa - kelnerzy stojący w rządku przez całą imprezę i czekający na skinienie któregoś z gości to niecodzienny widok na weselach. Po trzecie - stalowe nerwy i słowność właścicieli. Na samym początku wesela ktoś z naszych gości stłukł całą tacę kieliszków z szampanem. Nie było najmniejszych nieprzyjemności z tego powodu. Po czwarte - smaczne jedzenie. Zupa krem z borowików była tematem rozmów rodzinnych jeszcze przez tydzień po weselu! Jedyna rzecz, jaka nam przeszkadzała to to, że w apartamencie dla nowożeńców nie zdążono jeszcze założyć zasłon w oknach - mieliśmy więc noc poślubną z widokiem na całą wieś ;-) Jesteśmy przekonani, że nie mogliśmy lepiej wybrać miejsca na nasze wesele. Serdecznie polecamy. W razie pytań to nasz kontakt: facetani@gmail.com
podpisano: Ania i Tomek

umieszczone: 2010-08-19 09:49:19
Dwa tygodnie temu odby£o sie Nasze wesele w restauracji "Szafrantu" tj.07/08/2010. Ca£kowicie nowe miejsce wiec i duze zawierzenie organizatorowi iz dope£ni wszystkiego co obieca£(a by£o tego troche).... Z ca£a stanowczoscia musimy stwierdzic iz W£asciciele w/w restauracji sa ludzmi dotrzymujacymi s£owa. Powiemy wiecej to ludzie z klasa i pasja. Profesjonalizm, usmiech na twarzy oraz znakomite podejscie do klienta da£o sie odczuc przez ca£y czas weselnej zabawy jak i rowniez w naszym bezposrednim kontakcie. Standardy wyznaczone przez organizatora sa zadkoscia w polskich realiach i podnosza poprzeczke dla konkurencji baaardzo wysoko. Jesli ktokolwiek chcialby potwierdzic nasze stanowisko to bardzo chetnie to zrobimy(poproscie Panstwo W£asicieli o kontakt do nas). Dziekujemy jeszcze raz za perfekcyjnie wykonana prace i zyczymy dalszych sukcesow(pozytywnych opini:) ). Z Uszanowaniem Gosia i Darek
podpisano: Gosia i Darek

Wystaw opinie
podpis autora

Wystawione opinie przed pojawieniem się na stronie będą sprawdzone przez administratora w celu sprawdzenia czy nie zawierają zwrotów nie etycznych.

Restauracja Szafran
wszelkie prawa zastrzeżone Restauracja Szafrantu 2021
design:. Aklo WEB